2013. július 8., hétfő

Sorozat-gyilkos

 

Ha valaki nem tudná, még egyáltalán nincs lejáratva sem a Hozé, sem az Ármándó, sem a Rozárió, sem a Rozalinda név. Sőt, most dívik a leginkább. Gyakorlatilag 3-4 órán keresztül folyamatosan nézhető, akár egy csatornán belül is a felhozatal eme remek nevek viselői főszereplésével. De ha ez kevésnek bizonyulna, ajánlatos kicsit keresgélni, valamelyik adón garantáltan fut még több hasonlatos filmecske.

Bekapcsolódni bármikor lehet, tuti nem maradtunk le semmiről, ha csak a 93. résznél kezdjük – mint a minap én is -, akkor is holtbiztos, hogy pár perc alatt képbe kerülünk és máris tudjuk kit kell csípni, kit sajnálni, kiért aggódni, és természetesen ki a filmecske Jockey-ja, akit pedig lehet izomból utálni, még ha történetesen nő is az illető.

Hisztérikus örömmámor töltött el, mikor először megláttam, micsoda csodákat sugároznak már megint. Gyakorlatilag minden szereplő hölgy csípőnadrágban, avagy szoknyában virít, tökéletesen gyönyörű pucér hasikával, csípővonallal, valamint sokat sejtető domborulatokat alig-alig takaró, leheletnyi felsőkben. Egy hétköznapon is olyan sminkben és fodrászokat öngyilokba kergető hajkölteményekben, mintha nagyestélyre készülődne…

A pasikkal sem bánt fukarul a természet, no meg a gondos rendezés: Általában ing, avagy pólómentesen, széna-szalma között, ló háton domborítanak tökéletesen kidolgozott izmaikkal, kissé kócosan, vállig érő, göndörkés hajukba bele-belekap a szélgép keltette légáramlat. Giccses? Dehogy! Álomszerű…

Beszélgetéseik épületesek: minden szép, minden jó, jujj, hogy ti mennyire illetek egymáshoz!, ki-kivel esküszik a világ legtüncibb esküvőjén a legtökéletesebb körülmények között legközelebb stb.

Persze az ármányság minden tökéletesség ellenére felüti a fejét mindenhol, úgyhogy izgalmak is várhatók, nem is kevés! De persze senki ne higgye, hogy A kör 3. részéhez hasonlatos rémületek várnak rá. Ellenben minden esemény után a kamerába mered valaki sokat sejtetőn elgondolkodva, hogy a sokadik után a nézőnek már gyilkolászni lenne kedve…

Érdemes leragadni pár percre. Ha másért nem, hát a napi röhögés-adag végett. Megéri.
 
* Ja, a fenti kép csak illusztráció, gőzöm sincs az aktuális sorozatokról. Nehogy valaki felhánytorgassa nekem, hogy hiába ült 16:15-kor nap, mint nap az aktuális csoda-csatorna előtt ;)

2 megjegyzés:

  1. Azért megnéztem volna Kovács urat lóháton, ahogy kissé kócosan, vállig érő, göndörkés hajába bele-belekap a szélgép keltette légáramlat. :))

    VálaszTörlés