2012. július 17., kedd

Miért karikás anya szeme? - Avagy egy éjszaka Kovácséknál:






Ismerek olyan embereket, akik beérik 4-5 óra alvással. NEM tartozom közéjük. Számomra akkor pihentető egy alvás, ha nem zavarja meg semmi, vagyis akkor ébredek, amikor kialudtam magam, nem pedig akkor, amikor:



22:50 Enikőt be kell takarni

23:20 Bencét is be kell takarni

23:55 Misha cicát ki kell engedni a házból pisilni

00:55 Bence szomjas

01:40 Enikő takarója össze van gyűrődve, így nem lehet aludni…!

02:30 Mishát be kell engedni (ezt oly módon tudatja a drága, hogy ha NE ADJ ISTEN VÉLETLENÜL ALUDNÉK!, akkor is felébredjek, mikor a teraszajtó redőnyét rázza, mint 220 a béna villanyszerelőt…)

02:40 Misha még mindig ropogtatja a száraztápot

02:45 Hangos dorombolás a fejemnél… pontosabban a fejemEN… Néha megszakítva a mosakodás zajaival…

03:40 Bence füle fáj… (grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!) Nurofen adagolás… félálomban a gyógyszeres flakon elejtése, dzsúzos, ragacsos gyógyszertakarítás (nagyon grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!)

04: 55 Enikő takarója összegabalyodott

04:56 Misha keresztben fekszik a helyemen, tetszhalottnak tetteti magát, hiába nyomorgatom odébb, mintha leragasztották volna a takaróm tetejére… duzzogva egyensúlyozok az ágy szélén, kb. 2 cm széles helyen, naná, hogy takaró nélkül…

05:25 A kezeim olyannyira elzsibbadtak, hogy magatehetetlenül lógnak mellettem, miközben Bencét igyekszem betakargatni (foggal? lábbal????)

06:00 Bogi kimegy pisilni… a hálószoba ajtót persze nyitva hagyja… csak pár másodperc, míg felcsendül az: „Anyaaaaaaaaa! Bejött a Mishaaaaaaaaaaaaaaa!” – szólam… Enikő úgy vonyít, mintha nyúznák, holott csak egy dorombolós cica fekszik mellette… rajta….

06:25 Ébresztő!!!!!!!!!!!!!!!!!!

06:35 Bencének is ébresztő….

06:40 Fiam, ha nem kelsz fel, nyakon váglak…

06:45 Bezzeg éjjel tudtál kukorékolni, hogy a…. mindenségit neki!



Fent leírtak valódiságát a szemeim alatt húzódó sötét, mély árkok, valamint a szemem környékén mélyülő ráncok és a hajamba naponta vegyülő ősz szálak igazolják. Ja, és álmos vagyok… :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése